Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Clubblad en PR
Inventarisatie
Jeugdvogelwacht
Natuur en Milieu
Nestkasten
Raven
Roofvogels
Senioren
Trektellen
Uilen
Vrijw. Landschapsbeh. Uden
Zwaluwen

Nieuwste foto's

Trektellen_____________________________
Brobbelbies noord hoogtepunten

Telpost Brobbelbies noord Vogelwacht Uden start 15 juli

Woensdag 15 juli gaat de najaarstrek aan de Palmvenseweg weer van start. Met inachtneming van de coronaregels gaan we de eerste 2 weken met name de Gierzwaluwen tellen.

DSC 9751

Zij vertrekken als eerste naar het zuiden. Vanaf 1 augustus, als de keet er ook weer mag staan, zullen leden van de Vogelwacht Uden dagelijks de nodige uren aanwezig zijn om de trek in soorten en aantallen vast te leggen. Vorig jaar hebben we totaal circa 287.000 vogels geteld, iets onder het gemiddelde van de afgelopen 10 jaar. We hadden 113 soorten waaronder één nieuwe voor de telpost, de Engelse Kwikstaart.

20190713 103013 2

Tevens 15 nieuwe dagrecords waaronder twee keer de Gaai, met uiteindelijk 442 als nieuw record. Ongetwijfeld zal het nieuwe seizoen ook weer fraaie waarnemingen en records opleveren. Maar welke? Kom gerust eens een kijkje nemen. De koffie staat klaar vanaf 1 augustus en wie weet komt er net iets heel bijzonders over. (GPS telpost: 51° 42.705' 5° 36.327').


Vogelwacht twitter

Meldpunt buitengebied

ssib-met-tel.jpg
Hoort, ziet of ruikt u iets ongewoons in het buitengebied? Bel het handhavingsteam!

Brochure
website

Ruimte te huur

Ruimte nodig voor vergadering e.d?

De Stichting de Groenhoeve verhuurt ruimte in de Groenhoeve welke is gelegen aan de Artillerieweg 3, 5403 PB Uden. Er is parkeergelegenheid voor de deur.
Klik op de foto voor meer informatie.
De_Groenhoeve_entree_web

Onze site sponsors