Inloggen

Login op de site

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij
Op 30 september hebben leden van de Udense JeugdVogelwacht een bezoek gebracht aan Intratuin in Veghel waar ze nestkasten mochten versieren. Bij aankomst kreeg ieder jeugdlid een nestkast aangereikt waarop men naar hartenlust de creatieve kunsten kon loslaten. Alle kleuren van de regenboog mochten daarbij worden gebruikt. Aan het einde van de ochtend werd trots het resultaat aan de fotograaf getoond. 
IMG 1027 IMG 1028
Onder aanvoering van enkele begeleiders van de Vogelwacht ging de jeugd snel aan de slag met het beschilderen van de nestkastjes.
IMG 1029 IMG 1031
Deze kregen de mooiste kleuren van groen, geel, roze tot pimpelpaars. Halverwege de middag werd de jeugd getrakteerd op een drankje en snoep.
IMG 1032 IMG 1054
De kleurrijke nestkasten, welke gratis werden aangeboden door Intratuin, konden na afloop mee naar huis worden genomen. Het is de bedoeling dat deze kasten in de tuin worden opgehangen, zodat kool-/pimpelmezen of zelfs winterkoninkjes hier gebruik van kunnen maken. Nu dus even afwachten wanneer de eerst bewoners zich aandienen.

IMG 1050 IMG 1056